Over RWA Electronics

Mijn naam is René Wassenburg. Ik werk ruim 20 jaar zelfstandig als elektronicus.

Ik heb ruime ervaring als elektronisch ontwerper en doe veel opdrachten voor zowel startups als gevestigde bedrijven en organisaties.

Mijn ervaring is breed: ik ben betrokken bij productontwikkeling – van idee tot realisatie en ben verder actief binnen verschillende branches, van consumentenelektronica tot robotica tot designverlichting,

Ik ben gevestigd in Rotterdam en werk naast opdrachtgevers in Nederland en Europa, ook voor klanten in Noord Amerika en het Midden Oosten.

Vaste partners en samenwerkingen

Regelmatig komen bij het ontwerpen van elektronica zaken als programmeerwerk en industrieel ontwerp voor.

RWA electronics werkt hiervoor met vaste partners en leveranciers zoals programmeurs, industrieel ontwerpers en vormgevers. Afhankelijk van het soort project wordt met deze externe experts samengewerkt om tot een geslaagd project te komen.  RWA electronics blijft het aanspreekpunt zodat het voor u als klant overzichtelijk blijft.

Zowel kleinschalige als grote producties

Voor kleinschalige producties werkt RWA electronics al jaren samen met gespecialiseerde assembleurs waar flexibiliteit, kwaliteit en levertijd voorop staat.

Voor grotere (serie-) producties heeft RWA electronics ervaring met verschillende productiehuizen. RWA electronics is vertrouwd met de aanlevering van de juiste productiedata en heeft hiervoor moderne software tools in huis die voldoen aan de huidige industrie standaarden. Uiteraard wordt altijd in overleg met u als klant bepaald, waar een productie uiteindelijk plaatsvindt.